1 Etusivu
1 Ford Galaxie -66
1 Saab 9-3 SS -07
1
1
1
1 Vanhoja autoja
1 Projektit
1
   
 
 
 

"Der Einkaufstasche"

Volkswagen Golf 1.4 Trendline 1999

Tässä on pientä projektikertomusta vaimon kauppakassin ulkonäköpäivityksistä. Selaa alaspäin projektin edetessä.

1 1 1

1

Tuollaisia osia on kertynyt tallille, etuhelma (orkkis) jonka maalaan punaiseksi ennen asennusta, APEX:in -40 mm madaltavat jouset ja GTI:n takavalot. Sitten löytyi vielä poikkituki (eteen, ylös). Näitä olisi kevään (2012) aikana tarkoitus asennella autoon....

1 1 1

Nyt on etuhelma saanut päälleen muovipohjusteen ja hiontavärin. Seuraavaksi paljon vesihiontaa ja sitten väri pintaan. Myös etupuskurin ilmanohjaimet tuli postissa, ne maalasin heti pohjamaalilla ja maalataan ne myös punaisiksi.

1 1 1

Etuhelma on nyt hiottu kertaalleen, pinta ei vielä tosin ole kelvollinen. Tuo muovin pinta on niin "röpelöinen" että vaatii toisen kerroksen hiontaväriä että siitä tulee sileä. Ilmanohjaimet puolestaan ovat valmiit maalattaviksi.

1 1 1

Nyt se Cupra R:n lippa saapui lopultakin! Heti piti vähän sovittaa sitä tuohon maalattavaan helmaan. Hyvältä tulee näyttämään.
Helma ja ilmanohjaimet on nyt valmiita maalattaviksi...

1 1

Ensin ohut harso maalia osien pintaan...

1 1 1

...ja sitten päälle pari kerrosta punaista maalia...

1 1 1

Maalin kuivuttua sovitin Cupra R:n lippaa paikalleen. Jotta lippa istuisi hyvin piti kaikkia kiinnikkeitä hioa ja lyheentää. Kiinnitin lipan puskurin helmaan ruuveilla.

1 1 1

Kun helma oli kunolla kiinni piti sitä vielä lyhentää päädyistä kummaltakin puolelta. Nyt etuhelma lippoineen on valmis asennettavaksi.

1 1

Ensin irroitin vanhan helman. Viereisessä kuvassa uusi ja vanha helma vierekkäin.

1 1

Yllä kuvat ENNEN ja JÄLKEEN

1 1

Nyt on myös GTI:n takavalot asennettu.
Kuvat ENNEN ja JÄLKEEN.