1 Etusivu
1 Ford Galaxie -66
1 Saab 9-3 SS -01
1
1
1
1 Vanhoja autoja
1 Projektit
1
 
 SAAB 9-3 2.0t SS 2007
BioPower

Teippauksia SAAB-Stickebomb teipillä


1 1 1

Kun auto oli pesty päätin teipata muutaman detaljin stickerbomb teipillä jota olin teettänyt edellistä autoa varten.
Etenkin sisällä tuo teippi piritää ilmettä ihmeen paljon, tuo jalomuovipuu ei miellytä silmää ollenkaan.


1 1 1

Kun vaihdekepin kehyksen teippaus onnistui ja miellytti kovasti omaa silmää, päätin teipata kaikki sisustan
listat teipillä.

1 1 1

Ovein listojen teippaus sujuin hyvin ihan irroittamatta listoja ovista.

1 1 1

Sama toimentide toistettiin kaikkiin oviin.

1 1 1

Kun kaikissa ovissa oli teippi paikallaan alkoi sisusta näyttää paljon paremmalta.

1 1 1

Myös kojelaudan lista hanskalaatikon yläpuolella sai teipin päälleen.

1 1

Yleisilme miellyttää, paljon enemmän kuin jalopuumuovit!

1 1 1

27.1.2017
Innostuin taas teippaamaan muutaman osan Stickerbomb teipillä. Irroitin takaluukun kahvan teippaamiusta varten.
Puhdistin pinnan kunnolla jotta teippi tarttuu ja sitten levitin tepin varovasti kahvan päälle käsin ja apuna käytin skarteluveistä ja hiustenkuivainta.

1 1 1

Viime keväänä teippaamani tankinluukusta oli teippi irronnuyt kun en sitä viimeksi saanut kunnolla paikallleen. Nyt irroitin luukun kokonaan jotta saan teipin kunnolla paikalleen. Lopputuloksesta tuli paljon parempi kun viimeksi.

1 1 1

Kun osat oli teipattu asensin ne takaisin autoon. Nuo teipit tuo kivasti väriä ja asennetta auton takapäähän joka muuten on ollut vähän tylsä.

1 1 1

31.1.2017
Saab klubin foorumilla minulle ehdotettiin että teippaa vielä toinen peilinkuori. No minä tartuin haasteeseen, aluksi ajattelin ettei se tule onnistumaan millään. Toinen kuva näyttää miten hyvin tai lähelle teippi luonnostaan menee, ei kovin lähelle. Kolmannessa kuvassa olen jo saanut toisen päädyn venytettyä paikalleen ja lähes rypyttömästi. Uskomatonta miten toi teippi venyy loppujenlopksi. Apuna käytin askarteluveistä, saksia ja hiustenkuivainta teipin lämmittämiseen.

1 1 1

Tässä peilinkuori teipattuna, aikamonen homma ja lähtökohtaisesti en uskonut sen onnistuvan edes näin hyvin. Muutama pieni ryppy jäi mutta niitä ei erota kun ihan läheltä. Sitten irroittamaan peilinkuuppaa autosta...

1 1 1

Punainen peilinkuori lähti irti ihan vetämällä ja uusi meni paikalleen työntämällä/muljuttamalla. Nyt on apukuskin puolella riittävästi teippiä näkyvissä. En usko että enempää teippiä autoon laitetaan, alkaa olla teipin määrä maksimissa jotta tietty epäsymmetrisyys säilyy.

1 1 1

4.4.2017
Ostin Saabiin uuden ratin ja heti piti keksiä miten sen saa sopimaan sisustan teemaan. Päätin teipata Saab-Stickerbomb teipillä ratin hopeiset insertit.

1 1 1

Ratin teippaaminen ei ollut sieltä helpoimmasta päästä. Mutta rauhallisesti ja kärsivällisesti venyttämällä ja lämmittmällä teippiä sain sen istumaan tosi hyvin. Seuraavaksi yritän teipata rattinappien kehykset, olen jo kahdesti yrittänyt sitä aiemmin mutta onnistuatta. Ehkä kolmas kerta toden sanoo.....

1 1 1

5.4.2017
Jotta saan rattinapit siirrettyä ja teipattua täytyy ensin vanha ratti irroittaa jotta rattinapit saa pois helpommin. Airbagin
irroituksen jälkeen ratti irtoaa helposti. Kun ratti on irti on rattinapit helppo irroittaa, ne ovat kiinni vain kahdella pienellä ruuvilla.

1 1 1

Kun rattinapit oli irti pääsin aloittaan niiden teippaamisen, Aloitin vasemman puoleisista napeista levittämällä teipin "Liian" isona osan päälle. Sitten lämmittämällä ja venyttämällä teippiä sain sen istumaan tiiviisti osan pintaa vasten. Leikkasin ylimääräiset teipit pois reunoilta ja käänsin teipin osan reunan yli.

1 1 1

Kun teippi oli kunnolla kiinni osassa ryhdyin varovasti leikkaamaan teippiä pois nappien päältä, tämä oli varovaisuutta ja tarkkuutta vaativa työ. Onnistuin kuitenkin leikkaamisessa mielestäni hyvin, lopuksi varmistin että teippi istuu tiukasti ja tarkasi paikallaan. Kun vasen puli oli valmis jatkoin hommaa oikean puoleisiin nappeihin.

1 1 1

Nyt kun oli harjoitellut vasemman puoleisilla napeilla sujui oikean puolen nappien teippaaminen paljon helpommin. Kokonaisuutena nappien teippaus onnistui oikein hyvin. Sitten rattinappien asennus uuteen rattiin jotta pääsee ihastelemaan uutta luomusta.

1 1

Ratin asennus autoon meni heposti ja airbagi meni paikalleen napauttamalla. Kokonaisuus on minusta loistavan näköinen.
Nyt Saab-stickerbomb teema jatkuu koko matkustamon ympäri yhtenäisenä teemana.