1 Etusivu
1 Ford Galaxie -66
1 Saab 9-3 SS -01
1
1
1
1 Vanhoja autoja
1 Projektit
1
 
 
 

FIAT DUCATO 2.5D LMC 566 LORD LIBERTY

 

Fiat Ducato 2.5D LMC 566 Lord Liberty 1989

Moottori:
Fiat 2.5 l Diesel
Voimansiirto:
5-vaihteinen manuaali.
Sisustamuutokset:
Kaikki pöytätasot vaihdettu massiivi pyökkisiin. 20" LCD-Tv, digiboxi, Dvd-soitin. 7" näyttö kojelaudan päällä, peruutuskamera.
Popit:
Cd/Mp3 soitin jossa SD-korttipaikka ja usb-liitin, 6,5" kaijuttimet etuovissa ja takana kotelokaijuttimet.
Omistaja: Toni

Tämä upea motorhome ostettiin 4. huhtikuuta 2006 toimittamaan kesämökin "virkaa". Autossa on hieman laitettavaa mutta onneksi kesään on vielä aikaa. Nyt keväällä on tarkoitus uusia jonkin verran verhoiluja ja lisäksi autoon asennetaan muutamia mukavuutta parantavia varusteita. Tässä pari kuvaa autosta ostohetkellä:

24.huhtikuuta: Auto on nyt pesty sisältä huolella, kaikki pinnat on jynssätty puhtaiksi. Lisäksi on pienimpiä vikoja korjattu mm. ajovalokatkaisijat on uusittu, kaapistojen lukkoja on vaihdettu ehjiin, ohjaamon lattiaverhoilu on uusittu, ja asuinosaan on leikattu "kokolattiamatto" joka tuskin on lopullinen ratkisu, mutta kuitenkin. Kaikki tasot on uusittu ja ne ovat nyt massiivipyökkiä, on muuten paljon paremman näköitä kuin mikä se alkuperäinen marmorijäljitelmä oli. Lisäksi kävimme ostamanssa 20" LCD telkkarin jonka seuraksi tulee digiboxi ja DVD-soitin. Ne asennettiin peräseinälle. Telkkari tuli kiinni seinäkiinnikkeellä, DVD-soittimelle ja digiboxille tein hyllyn telkkarin yläpuolelle. En ole varma kuinka hyvin kaikki muutokset kuvissä näkyvät, mutta fiilis autossa on jo ihan toinen kun on saanut sinne "oman leiman" =)
Ulkopuolelta auto pestiin ja maalinpinta puhdistettiin kliinerivahalla ja sen jälkeen se vahattiin kestovahalla, oli muuten ranteet kovilla kun tossa tota pinta-alaa riittää....

11. heinäkuuta. Nyt takana on jo 4 reissua yhteensä 14 vuorokautta ja noin 3000 kilometriä. Autoon on tehty muutamia parannuksia vielä.

Autoon asennettiin peruutus kamera ja 7" Tv/monitori kojelaudan päälle.

Lisäksi lieden päälle tein vielä laskutason massiivi pyökistä, nyt on lavuaarin ja lieden päällä yhtenäinen laskutaso.